Kopanito All-Stars Soccer % 100 Türkçe Yama

Proje Yöneticisi

Mehmet Tandoğan

Çeviri Durumu

Menü %100

Nasıl Oynanır %100

Ayarlar&Diğerleri %100

Çevirmenler

Mehmet Tandoğan

Test

Mehmet Tandoğan

Programlama

Mehmet Tandoğan

Oyun Hakkında

Oyun erken erişimde olup atari oyunlarından esinlenilmiş bir futbol oyunudur. Oyunda farklı farklı lig ve kupalar bulunmaktadır ve bunlara belirli zorluk seviyelerini ve kupaları kazandıktan sonra geçebilirsin. Oyunda 3 farklı şut çeşidi bulunmaktadır. Ayrıca oyunda özel yeteneğinizi kullanabileceğiniz yetenek barı bulunmakta, bu bar dolduktan sonra ”E” tuşuna basarak özel yeteneğinizi kullanarak rakiplerinizi yenebilrisiniz.

Resimler

 

 

Kurulum

Oyunun bulunduğu klasörü seçiniz

Versiyon

v0.3.2 sürümüne göre yama yapılmıştır. Diğer sürümlerde denenmemiştir.

İndirme Linkleri

turbobitindirbutonu

Bir önceki yazımız olan The Ritual on Weylyn Island Türkçe Yama başlıklı makalemizde indir, The Ritual on Weylyn Island ve türkçe yama hakkında bilgiler verilmektedir.

Hakkında Mehmet

T.O.M Ekibinin Kurucusuyum ve ayrıca çevirmenlik görevini üstlenmiş durumdayım. Sizler için en iyi hizmeti vermek için buradayım.

Tavsiyemiz

Quantum Break v1 Türkçe Yama

Proje Yöneticisi ferex28 – Cenk Akıllı Çeviri Durumu Menü & Arayüz %100 Altyazı & Görevler …

  • Hakan Aydoğan

    Teşekkürler. emeğinize sağlık.

  • Azog Stark

    Teşekkürler

türkçe yama

script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-77184909-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');